Akupunktur

Bedövning med hjälp av öron-akupunktur.

Akupunktur har använts inom traditionell kinesisk medicin i flera tusen år, men kom inte till Sverige förrän på 1960-talet.

Ordet Akupunktur kommer från latinets acus (nål) och pungere (att sticka).

Vanligen så använder man sig av tunna, sterila, rostfria nålar som man sticker genom huden på olika punkter. Dessa punkter representerar olika delar av kroppen som dess vävnader och inre organ. Metoden används som smärtlindring men även i behandlande syfte.

Jag behandlar med hjälp av öronakupunktur (Ariculoterapi) främst i smärtlindrande syfte vid t ex nageltrång. Hela ytterörat (Auricula=öronmussla) har över 200 punkter som sägs representera hela den mänskliga kroppen.

​ 

Reservtider

Nu finns det reservtider varje vecka, som är bokningsbara tidigast måndag 08:00 samma vecka. Detta för att förhindra långa väntetider samt att det skall vara lättare för dig att byta tid om du behöver.

Betala med kort

För att minska hanteringen av kontanter kan du som kund nu betala med kort. Teminalen klarar kort med chip. Detta gör att betalningen blir säkrare och enklare.

Avbokning av tid

Då väntelistan för att behandlas hos mig är lång, så debiteras alltid ej avbokad tid kund. Avbokning ska ske så snart som möjligt eller senast 24 timmar innan avtalad tid.

Kontakt

Stockholms Aktiva Fötter

Maria Krantzonsväg 24

194 56 Upplands Väsby

Tfn:

0704035797

Epost:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kundtjänst

Sociala medier